tiistai 10. syyskuuta 2013

Kokoustelua tiistaina 10.9.

Flegmaattiset lavasterakentajat ovat suuressa viisaudessaan päättäneet, että nukkien kooksi määritellään 1:4 eli 160 cm pituinen nainen on nukkena 40 cm. Olemme puhuneet. Ugh!

Myös talon koko on tätä luokkaa.

Kallion kooksi olemme mahdollisesti sopineet n. 130 cm. Sen tulee näyttää elokuvassa suurelta ja korkealta, mutta sen täytyy myös mahtua taustalle, sillä se on asettelussa koko ajan mukana.

Visuaalisen suunnittelun tuloksia tarkastelemme ensi viikolla tiistaina kokouksessa klo 16. Tuolloin siis täytyy olla piirrettynä johonkin muotoon, joko ScetchUp tai käsin paperille tms, jokaisen oma vastuualue. Eli kuvaa talosta, kalliosta, nukeista ja laivasta tulossa!

Lavasterakennuksen tiloista löytynee sopiva kuvausstudio. Sieltä saadaan myös spotteja, jalustoja ja kamera mahdollisesti lainaan. Statiivejakin löytyy kaksi kappaletta.

Hahmojen nimiä suunnittelemme sitten, kun hahmot ovat valmiimpia.

Keskiviikkona 11.9. keskitymme kasvonpiirteiden määrittämiseen, eli käytännössä kuvaamme toisiamme, ja analysoimme tuotettua kuvaa. Pyrimme näin saamaan hahmojen ilmeistä, ja myöhemmin samalla kaavalla liikkeistä mahdollisimman todenmukaisia.

Lähiaikoina alamme myös perehtyä musiikkiin ryhmänä. Joitakin ideoita minä ja Annika olemme jo saaneet kasaan, mutta mitään ei ole julkistettu kuitenkaan. Keräilimme tänään vähän inspiraatiomusiikkia ja puhuimme musiikin tyyleistä, instrumenteista ja itse kappaleen sisältämistä osista.

Käsikirjoitus on pääpiirteittäin jo valmis. Luin sen tänään kohdeyleisölle, ja teimme pieniä muutoksia. Se lienee nyt valmis julkaistavaksi, joten lisään tässä parin seuraavan minuutin aikana blogiin uuden sivun, jossa ko. teksti on. Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimimerkkiä perään, anonymiteettiä ei tueta!